30 Eylül 2014 Salı

2 Ekim Perşembe_ Epifit Sergi ve Sunumu

Merhabalar,
Bu hafta Perşembe günü saat 17.00'de Epifit işini sergi ve sunumunu gerçekleştirerek sonlandıracağız. Perşembe gününe herkesin hem kişisel hem de grup sorumlulukları var. 
Kişisel olarak üzerinde çalıştığınız 2 örüntüye ait altışar 27x27 cm boyutunda paftayı düşey bir kolon oluşturacak biçimde biraraya getirip sergiye hazırlama sorumluluğunuz var. En üstten sırasıyla fotoğraf, örüntü çizimi, örüntü çiziminin nokta yorumu, çizgi yorumu, yüzey yorumu ve an altta da 3. boyuta taşınmış modeli olacak. Dersin başında triptik ve eskiz sergimizi kaldırıp yerine bu yeni sergiyi kuracağız.
Grup olarak da seçtiğiniz örüntüyü 3. boyutta yorumlayıp, geliştirip, üreyip büyüyebilen bir Epifit olarak stüdyomuzdaki uygun mekanına yerleştirme işimiz devam ediyor. Perşembe günü saat 17.00'de her grup Epifit'inin inşasını bitirmiş, yerine yerleştirmiş, sunuma hazır olacak. Epifitlerinizin yanında yöresinde uygun bir yere uygun boyutta asılmış bilgi verici ve açıklayıcı posterleri ile beraber... Posterlerde Epifit'inizin adı, onu açıklayan çizimler, fotoğraflar ve grup üyelerinin adları yer alabilir. 
Epifitlerin 1:1 inşası için dikkat edilecek şeyler: yüksek prezisyonlu, temiz imalat; akıllı birleşim detayları; yerleştiği yerle kurduğu akıllı ilişki (asılma, takılma, geçme gibi taktiklerler kullanılmalı; uhu, çivi, bant gibi şeyler kullanarak yerleşmek yok!) ve iyi seçilmiş malzemeler...
İyi çalışmalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı, isteklerinizi, dertlerinizi yazınız (beğeninizi de ifade edebilirsiniz).