4 Haziran 2015 Perşembe

dönem sonu ve arşivleme

merhabalar,

fakülte arşiviyle ilgili duyuru geldi. sizlerden dönem içindeki en sevdiğiniz projenizi bir adet pdf haline getirerek arşive yüklemenizi isteiyoruz, duyuru ve detaylar şöyle (ayrıca dropbox'a henüz projelerini yüklemeyenler bir an önce yüklerlerse seviniriz, zira onlara ihtiyacımız var) (keyifler, kolaylıklar, iyi tatiller):

"Mimarlık Fakültesi Toplam Kalite Yönetimi (MIM_TKY) çalışmaları içinde gerçekleştirilen 'MIM Dijital ArşivProjesi'  kapsamında 2014-2015 Güz Yarıyılı Proje teslimlerinin arşivlenmesini sağlayan tüm öğretim üyelerine, yardımcılarına ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.  
2014-2015 Bahar Yarıyılında da Proje teslimlerinin yüklenebilmesi için MIM 000 kodlu ders altında her bölüm için sınıflar oluşturulmuştur. Öğrenciler, aşağıdaki açıklamaları izleyerek proje teslimlerini dijital olarak yükleyebilirler. 
Ayrıca Fakültede yapılacak olan sergi için Projelerinin A3 boyutunda çıktılarını proje teslimleri ile birlikte sizlere teslim etmelerini bekliyoruz.  

1.      Mimarlık fakültesindeki projelerin arşivlenmesi için Ninova sisteminde “MIM 000” kodlu bir ders bulunmaktadır. 
2.      MIM 000 dersi altında MIM 14BHR, SBP 14BHR, EUT 14BHR, ICM 14BHR ve PEM 14BHR kodlu sınıflar oluşturularak her bölümün tüm öğrencileri kendi bölümlerinin sınıflarına eklenmiştir. 
3.      Öğrencilerin teslim dosyalarını yükleyebilmesi için Final teslimlerini yapabilecekleri bir ödev oluşturulmuştur. 
4.      Proje teslim paftalarının, boyutu 30 megabyte’ I geçmeyen tek bir pdf haline getirilmiş halinin Ninova’ya yüklenmesi gerekmektedir. 
5.      Ayrıca öğrencinin yüklediği dosyaya ait temel bilgileri dolduracağı bir excel dosyası hazırlanmıştır. Bu dosyanın her öğrenci tarafından doldurulup pdf halindeki proje dosyası ile birlikte Ninova sistemine yüklemesi beklenmektedir. Böylece excel deki     temel bilgiler kullanılarak arşivlenen dosyaya ait bir kimlik kartı oluşturulacak ve istenildiği zaman bu bilgilere dayalı olarak projelere ulaşılabilmesi sağlanabilecektir. 
6.      Projelerin 30 Haziran 2015 tarihine kadar Ninova sistemine yüklenmesi beklenmektedir.

 Özetle öğrencilerimizden yapılması beklenen;

Proje teslimlerini boyutu 30 mb’ I geçmeyen tek bir pdf dosyası haline getirmeleri; Ninova’da kendileri için tanımlanmış olan MIM 000 dersi içindeki sınıfta ödev olarak yüklenen excel tablosunu yükleyip doldurarak pdf dosyası ile birlikte 30 Haziran tarihine kadar Ninova’da açılan sınıfa ödev olarak yüklemeleridir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı, isteklerinizi, dertlerinizi yazınız (beğeninizi de ifade edebilirsiniz).