6 Ekim 2014 Pazartesi

perşembe gününe ...

Değerli Az Bulutlu ve Açık katılımcıları,

9 Ekim Perşembe günü stüdyoda yeni işimize başlıyoruz. Yine çeşitli aşamaları olan ve adım adım ilerleyecek bir iş...

Perşembe günü yanınızda her tür maket malzemesiyle geliyorsunuz. Maket bıçağı, yapıştırıcı (uhu, iğne, vb.. fakat, ilginç bir şey denemeyecekseniz silikon tabancası getirmiyorsunuz), masaları korumak için bir maket altlığı ve her tür maket malzemesi (atık/atılacak malzemeleri tercih edebilirsiniz):

> Çeşitli tür ve kalınlıkta kağıt, mukavva ve kartonlar, polistren köpükler, süngerler, çubuklar, teller, ipler, folyolar ve aklınıza gelen her tür malzemenin bir bolluğu.

Tabii ki eskiz defterinizi (ve ek olarak eskiz kağıdı rulonuzu), kalemlerinizi ve fotoğraf çeken aygıtınızı getirmeyi de unutmuyorsunuz.

Bunların dışında, en geç çarşamba akşamı saat 20:00'ye kadar, bugüne kadar yaptığınız işlerin düzgün ışıkta fotoğraflanmış, ya da taranmış, 300 dpi çözünürlükte ve doğru boyutlara kroplanmış imajlarını dropbox'ta ilgili klasörlere yüklüyorsunuz (Dropbox'u açıp hangi işlerin istendiğini klasör adlarından çıkarsayınız). Eğer klasörümüzün kapasitesi dolarsa bu postaya yorum yazıp haber veriyorsunuz, yenisini açıyoruz.

Herkese keyifler,
Perşembe görüşürüz.

2 yorum:

  1. şuan ben yeni dosya görememekteyim sanırım dosya doldu

    YanıtlaSil
  2. 70 gigabyte'a yakın yerimiz varmış. şimdilik sıkıntı yok..

    YanıtlaSil

yorumlarınızı, isteklerinizi, dertlerinizi yazınız (beğeninizi de ifade edebilirsiniz).